Mi a KÖRPANORÁMA?

Mi a körpanorámák előnye?

Gömbpanorámával összehasonlítva gondolnánk, hogy egy körpanoráma egyértelmű hátrányban van. Viszont van egy nagy előnye - nagy felbontásban lehet elkészíteni őket, mivel itt nem szükséges a fisheye lencsés objekív (amivel viszonylag gyenge felbontású képet kapunk)

Példa

Lágymányosi híd, Budai oldal

(kattintson a fenti képre, és egér segítségével mozgathatja a képet.)

Mekkora méretű lesz a nagy felbontású hengeres panoráma?

Nagy felbontású körpanoráma - igaz, hogy "csak" körbe lehet fordulni (nem lehet teljesen felfelé vagy lefelé nézelődni), de a képek nagy felbontása miatt a mérete is nagy lehet.

Ilyenkor szinte kötelező úgy megcsinálni a beépítendő körpanoráma fájlt, hogy az részlegesen töltődjön. Ez mit jelent? Azt, hogy a körpanoráma képek apró részletei csak akkor töltődnek be, amikor a látogató rájuk zoom-ol.

Nagy méretük miatt - gondot okozhatnak az olcsóbb tárhelyek tulajdonosoknál, mivel lehet, hogy a tárhely méretük és megengedett adatforgalom erősen korlátozva van. Itt is azt a megoldást kínálom (felár nélkül), hogy a körpanoráma a www.panoramakepek.com szerverén legyen tárolva, de a megjelenítés az Ön honlapján lenne (a látogató azt látja, hogy a körpanoráma az Ön oldalán jelenik meg, azt már nem látja, hogy honnan lett betöltve).

Árak

Körpanoráma készítésének az árai megegyeznek a többi panorámaképek áraival. (lásd árak oldalt)